Constructiewerk in vele vormen en maten

Constructiewerk is een breed begrip. De Kamper Bouwmetalen voert constructiewerk uit in vele vormen en maten. Van stalen constructies voor gebouwen tot bijvoorbeeld hekwerken en trappen. De Kamper Bouwmetalen is specialist – voor zowel particulieren als de bouwnijverheid – in constructies in RVS, staal en aluminium.

Graag gaan we met u in gesprek over uw ideeën voor constructies. Vanuit jarenlange ervaring geven we graag advies over een passend ontwerp en bijbehorende materiaalkeuze. Zowel bij constructies voor de bouwnijverheid als bij kleinere constructies zoals hekwerken, trappen en balustrades kunt u rekenen op deskundig advies en montage. U kunt bij ons dus ook terecht voor staalconstructiewerk. Daarbij kunt u zowel voor een serie als een enkele constructie op maat bij ons terecht.

U kunt ons ook vragen voor het ontwikkelen van stalen beugels, gevel latei en klein ijzerwerk.

Zoekt u een partner voor constructies in de nieuwbouw of voor renovatiewerkzaamheden? Of bent u op zoek naar een betrokken partner voor kleinere constructies op maat? Neem voor advies en een vrijblijvend gesprek contact met ons op!

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?