Hekwerken
uw entree, onze uitdaging

Een hekwerk om uw (bedrijfs)terrein biedt privacy en bescherming. Met een hekwerk worden ongewenste bezoekers buitengesloten en kunt u uw terrein met een gerust hart afsluiten. De Kamper Bouwmetalen is specialist in het produceren en monteren van hekwerken.

Naast de primaire functie van bescherming heeft elk type hekwerk een andere uitstraling. De Kamper Bouwmetalen levert zowel klassieke als moderne stalen hekwerken. Daarmee vormt het hekwerk één geheel met de uitstraling van uw (bedrijfs)pand. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige hekwerken op maat in vrijwel alle mogelijke kleuren.

Bent u op zoek naar een beveiligingshekwerk of sierhekwerk? Twijfelt u tussen diverse hekwerken, zoals een gaashekwerk, lammelenhek of spijlenhekwerk?

 

Lamellenhekken

Privacy: Lamellenhekken bieden privacy doordat ze het zicht van buitenaf beperken. Dit kan handig zijn voor woningen, zwembaden, of andere gebieden waar privacy belangrijk is.

Veiligheid: Ze kunnen dienen als een barrière om onbevoegde toegang tot een eigendom te voorkomen, wat de veiligheid kan verbeteren.

Design: Lamellenhekken zijn beschikbaar in verschillende materialen, kleuren en ontwerpen, waardoor ze bijdragen aan de uitstraling van uw pand.

Onderhoudsvriendelijk: Afhankelijk van het materiaal kunnen lamellenhekken relatief eenvoudig te onderhouden zijn.

Spijlenhekken

Beveiliging: Spijlenhekken zijn duurzaam en kunnen worden gebruikt voor beveiligingsdoeleinden, zoals het beschermen van bedrijfseigendommen of woningen tegen inbraak.

Zichtbaarheid: Spijlenhekken bieden vaak een zekere mate van zichtbaarheid, wat handig kan zijn voor beveiligingscamera’s of als u een zichtbare barrière wilt zonder al te veel privacyverlies.

Design: Net als lamellenhekken zijn spijlenhekken beschikbaar in verschillende stijlen en materialen, zodat ze bij de algehele uitstraling van uw pand passen.

Duurzaamheid: Spijlenhekken zijn doorgaans bestand tegen weersinvloeden en vereisen over het algemeen weinig onderhoud.

Wij geven graag advies over de voor- en nadelen van elk type hekwerk. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op!

 

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?