Specialist in het maken en plaatsen van trappen

Trappen zijn er in soorten en maten. Door alle mogelijkheden in materiaal en vorm kunnen trappen in uitleenlopende uitvoeringen worden gerealiseerd. De Kamper Bouwmetalen is specialist in het maken en plaatsen van trappen – zowel voor particulieren als het bedrijfsleven – en denkt graag met u mee!

Een open trap geeft een compleet ander beeld dan een dichte trap. Afhankelijk van uw wensen en bijvoorbeeld de grootte van de ruimte waarin de trap geplaatst wordt, denken we graag met u mee over mogelijke uitvoeringen. Naast de rechte trap behoren ook de wenteltrap, spiltrap of een trap met zogenaamde kwarten (een draai) tot de mogelijkheden. Een trap is daarmee niet slechts een must om van de ene naar de andere etage te komen, maar de uitvoering ervan heeft ook een grote invloed op het aangezicht van een pand of de sfeer in een ruimte.

Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen een robuuste industriële trap of een elegante wenteltrap. De Kamper Bouwmetalen levert trappen in diverse materialen. Van staal en RVS tot hout. Ook combinaties van materiaal zijn mogelijk. Met een weloverwogen materiaalkeuze levert een trap een wezenlijke bijdrage aan het aanzien van een pand of de sfeer in een ruimte.  Elke trap kan naar uw specifieke wensen worden uitgevoerd en wordt – uiteraard – op maat gemaakt en door één van onze professionals deskundig gemonteerd.

Oriënteert u zich op de mogelijkheden van trappen in uw woning? Bent u op zoek naar een partner voor de realisatie van trappen binnen of buiten een bedrijfspand? Neem voor advies en een vrijblijvend gesprek contact met ons op!

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?