Specialist in het maken en plaatsen van luifels

Een luifel is zowel praktisch als esthetisch een goede aanvulling op een woning of bedrijfspand. Een luifel beschermt bezoekers tegen neerslag en kan de entree van een pand op een mooie manier accentueren. De Kamper Bouwmetalen is specialist in het maken en plaatsen van luifels – zowel voor particulieren als het bedrijfsleven – en denkt graag met u mee! 

De Kamper Bouwmetalen biedt een ruime keuze aan materiaal, vorm en uitvoering van luifels. Afhankelijk van uw wensen én de mogelijkheden van het gebouw waaraan de luifel bevestigd dient te worden, kijken we graag naar mogelijkheden in afmetingen, vorm en gewicht. Sierlijk of strak, luxe of prijsbewust, van glas, elke luifel wordt naar uw specifieke wensen op maat gemaakt en door één van onze professionals deskundig gemonteerd.

Branding: Voor commerciële panden kunnen luifels dienen als een marketingtool. Het bedrijfslogo of de naam kan op de luifel worden geplaatst om de zichtbaarheid te vergroten en merkherkenning te bevorderen. Kijk bijvoorbeeld eens naar hoe een luifel dat is geplaatst door De Kamper Bouwmetalen bij Harley Davidson nu wordt gebruikt voor de branding van het bedrijf.

 Luifel bij showroom van Harley Davidson

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een luifel aan uw woning of bedrijfspand? Op zoek naar een ervaren partner voor een luifel naar uw wensen? Neem voor advies en een vrijblijvend gesprek contact met ons op! 

Benieuwd naar de mogelijkheden?