test 2

Koptekst

 

De collectie Plissé Shades van Luxaflex® is uitgebreid met nieuwe kleuren, dessins en structuren. De vernieuwde collectie speelt met aandacht voor persoonlijke stijl en gemak in op de vraag van de moderne consument.

De nieuwe collectie biedt een groot scala aan zachte kleuren en diverse kleurcombinaties; denk aan minimalistisch wit, maar ook aan kleurrijke designs. Op die manier creëren de nieuwe Plissé Shades verschillende effecten, van een subtiele achtergrond tot een opvallende eyecatcher in het interieur. Bovendien past deze collectie in zowel moderne als klassieke interieurs.

Slimme bedieningssystemen

De collectie Plissé Shades is verkrijgbaar met kettingbediening en de slimme bedieningen PowerView® Motorisation, SmartCord®, LiteRise® en TruFit®. Deze bedieningssystemen bieden een oplossing voor zelfs de meest onbereikbare raampartijen. Binnenkort is er een kindveilige breekketting beschikbaar..
Aandacht voor duurzaamheid
De nieuwe collectie bestaat uit meer dan negentig duurzame stoffen die zijn onderscheiden met Cradle to Cradle Certified™ brons. Deze certificering staat voor een voortdurende verbetering en innovatie van producten en processen. Dit internationale keurmerk garandeert een verantwoorde keuze. Zo zijn de Revival stoffen gefabriceerd met 100 procent gerecycled polyester garen, gemaakt van industrieel afval. Hierdoor blijven grondstoffen behouden, wordt de uitstoot van CO2 verminderd en is er minder waterverbruik bij de productie nodig.

Vanaf nu bij Ambiance deuren en zonwering Veenendaal verkrijgbaar, voor meer informatie komt gerust langs in onze showroom.

Love it? Share it!

Love it?

share it