Klassieke horizontale jaloezieën

 

Klassieke horizontale jaloezieën maken je interieur af!

Horizontale jaloezieën is de oplossingen voor ieder raam en vrijwel elk interieur. U kunt kiezen voor optimale verduistering of speel met licht en creëer prachtig gefilterd daglicht met Luxaflex® horizontale jaloezieën.

Uw Luxaflex® raamdecoratie wordt altijd volledig op uw wensen afgestemd en geheel op maat gemaakt. Daarnaast bieden we vijf jaar garantie zodat u zorgeloos van uw zonwering kunt genieten.

Onze Houten Jaloezieën beschikken over kindveilige (bedienings)systemen zoals gemotoriseerde aansturing, slingerstangbediening en koordklemmen.

 

Bekijk onze brochure

Decoreer je huis deze winter met warme naturellen en hout. De donkere houtsoorten zijn sterk in opkomst; we zien dat houtmaterialen zich ‘verplaatsen’ in het interieur. Dus geen houten vloer meer – want daar willen we glad beton of natuursteen – maar juist hout(fineer) op de wanden, het plafond en voor de ramen. Horizontale houten jaloezieën zijn er in diverse warme houttinten. Oók voor een glazen deur of kamerhoog raam zijn houten jaloezieën sfeervol en is inkijk verleden tijd. Door het hout en de lichtreflectie komt de hele kamer tot leven en voelt deze behaaglijk aanvallende eyecatcher in het interieur. Bovendien past deze collectie in zowel moderne als klassieke interieurs.